Om lid te worden van Speel-o-theek Eemland dient u een inschrijfformulier in te vullen. Dit formulier kunt u hieronder downloaden en uitprinten, of tijdens onze openingstijden afhalen in de speel-o-theek. U dient dit formulier volledig ingevuld en ondertekend bij ons in te leveren.

Inschrijfformulier.doc

Praktische informatie:

  • Het speelgoed wordt alleen uitgeleend aan leden van de speel-o-theek.
  • Bij aanvang van het lidmaatschap vult u een inschrijfformulier in en dient u een geldig legitimatiebewijs te tonen.
  • Het lidmaatschap bedraagt € 48,00 per gezin per jaar. Onze doelgroepleners mogen 6 stuks speelgoed lenen voor een periode van 3 weken. De andere leners mogen 4 stuks speelgoed lenen ook voor een periode van 3 weken. Daarna mag er 1 periode gratis verlengd worden. Bij het niet tijdig terugbrengen wordt een boete in rekening gebracht.
  • Het lidmaatschap voor groepsleners bedraagt € 96,00 per jaar. Denk hierbij bv. aan een instelling voor aangepast onderwijs, een reguliere basisschool en therapeuten-  en artsenpraktijk.Groepsleners mogen 12 stuks speelgoed lenen voor de duur van 6 weken. Verlengen mag eenmaal voor 3 weken. De boeteregeling is gelijk aan die van de gezinslener.
  • Een strippenkaart voor het lenen van 2 maal 2 stuks speelgoed is verkrijgbaar in de speel-o-theek en kost € 5,00. Deze wordt contant met u afgerekend. Wordt u aansluitend lid, dan betaalt u geen inschrijfkosten. Meer informatie over het lidmaatschap vindt u in ons reglement, dat u hier kunt raadplegen. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij dat graag via ons contactformulier.

Daarnaast kunt u hieronder het opzegformulier downloaden om uw lidmaatschap te beëindigen. Ook dit formulier dient volledig ingevuld en ondertekend bij ons ingeleverd te worden. Voor de voorwaarden die gelden bij opzeggen verwijzen wij u naar ons reglement.

Opzegformulier.doc

 

 

Lid worden