Tijdens de eerste coronagolf heeft de speelotheek een proef gedaan met on-line speelgoed uitlenen. Dat is veel leners goed bevallen. Daarom kunt u ook nu online speelgoed lenen.

Hoe gaat het in zijn werk:

 

  • Via de website van de speelotheek kunt u een keuze voor speelgoed maken uit onze catalogus in PDF-formaat.Omdat wij nog geen mogelijkheid hebben om de beschikbaarheid van het speelgoed online zichtbaar te maken, kan het zijn dat het door u gekozen speelgoed niet aanwezig is. Het is daarom raadzaam meerdere artikelen uit te zoeken, waarvan wij er dan 4 voor u klaarzetten.

  • Onder deze link  vind u meerdere PDF bestanden, 1 bestand met de volledige catalogus en bestanden per speelgoedtype.

  • Via de speelotheek pagina bij de website calendly.com kunt u een afhaalmoment kiezen. Voorlopig liggen deze afhaalmomenten op de woensdagmiddag tussen 13.00 en 14.45 en zaterdagmorgen tussen 10.30 en 12.00. Voor iedereen is maximaal 15 minuten gereserveerd. Bij het kiezen van het tijdstip kunt u bij de opmerking uw naam en lenersnummer vermelden en het speelgoed dat u wilt lenen.

  • Op het door u gekozen tijdstip kunt u zich melden bij de speelotheek door aan te bellen en uw lenerspas te laten zien. Een van onze vrijwilligers zal uw gegevens controleren en de door u gekozen artikelen klaarzetten, waarna u het speelgoed kunt meenemen.

  • Per keer kunt u maximaal 4 stuks speelgoed meenemen, zoals u van ons gewend bent.

  • Als de speelotheek weer opent vragen wij u om alle geleende materialen schoon en geteld terug te brengen. Mocht u dingen missen bij een spel of speelgoed, wilt u dat dan melden bij het terugbrengen. U mag het voor die tijd ook via een email aan ons melden.

  • Wilt u alleen speelgoed terugbrengen, dan kunt u ook via onze online agenda  daar een afspraak voor de woensdagmiddag maken.

  • Vanwege de nieuwe maatregelen zullen wij , in ieder geval tot 1 februari 2021, geen boetes berekenen. Het speelgoed dat bij u thuis ligt zullen wij automatisch verlengen.

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen hebben dan kunt u mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Graag met vermelding van uw telefoonnummer, zodat wij u zo snel mogelijk kunnen antwoorden.